Personal och ledare

Kajsa Wallin

Verksamhetsledare

Kajsa visste redan som liten att hon skulle syssla med teater. Som 10-åring började hon på Hammarteatern och många resor senare är hon nu tillbaka som verksamhetsledare. Är utbildad teaterpedagog, improskådespelare och terapeut. Kajsa är förtjust i vackra ord, cykelbanor och Håkan Hellström.

Styrelse

Clara Ivemyr Strömberg

Ordförande

Clara har rört sig i Hammarteaterns lokaler sen barnsben som skådespelare, ideell ledare, ungdomsrepresentant, kameranisse och nu, till slut, ordförande för denna fantastiska förening. När hon inte spenderar sin fritid drickandes kaffe med andra medlemmar i Hammarteaterns kök så arbetar hon som aktivitetssamordnare och kommunikatör på Kulturhuset Hallstahammar. I övrigt älskar hon bra böcker, filmer och, självklart, Jim Carrey.

Sabina Nellberg

Sekreterare

Sabina började spela teater när hon var 7 år och älskade det. Efter att hon slutat gymnasiet flyttade hon från landet och teaterintresset hamnade i skymundan. Sabina kom i kontakt med Hammarteatern för ett par år sedan då hon bor i grannbyn och äldsta sonen ville börja med teater. Sabina tycker mycket om att engagera sig bakom scen tillsammans med sin familj, två söner och en man, som nu alla tre har börjat spela teater. Sabina är född och uppvuxen i Västerås och arbetar som handläggare i Kriminalvården. Hon älskar att resa, träffa vänner, dricka champagne och titta när VSK spelar bandy.

Nitja Ekholm

Kassör

Nitja började på Hammarteatern som 7-åring och suttit i styrelsen till och från sen hon gick på gymnasiet och tycker styrelsearbete är underbart kul! För henne har teatern varit en självklar del i livet. Att inte vara inblandad i en produktion gör henne sjuk. Hon börjar uppskatta vattnets lugnande inverkan och drömmer om husbil och båt.

Joakim Fredriksson

Ledamot

Anki Stafström

Ledamot

Anki är född och uppvuxen i Hallstahammar. Även om hon inte hittat till teatern tidigare så är hon en ”teaterapa” innerst inne som älskar att spexa, busa och liva upp stämningen var hon än är. Winnerbäck, böcker och sång och naturligtvis hennes lilla ögonsten Gizmo upptar stora delar av hennes fritid.

Josefine Ahlström

Ledamot