Aktuellt - Inlägg


Teaterpedagog sökes till Hammarteatern i Hallstahammar

Om Hammarteatern

Hammarteatern är en ideell förening i Hallstahammar som driver teaterverksamhet för alla åldrar. Under året har vi en variation av små och stora produktioner. Vi blandar egenproducerat material med färdigskrivet.  Våra grupper är från lågstadiet och uppåt och har åldersöverskridande projekt med jämna mellanrum.

 

Vi håller till mitt i centrum i en ombyggd läkarvilla med 2 black box:ar som blivit tillbyggda. Med 150 medlemmar så har vi ungefär en premiär i månaden under vårt verksamhetsår och vi producerar teater vi själva vill göra och är stolta över. Vi är en amatörteaterförening.

 

Se http://hammarteatern.se/ för mer information

 

Om tjänsten

Som teaterpedagog är du på egen hand ansvarig för de grupper och produktioner du driver. Det finns stor frihet att i samråd med din grupp och verksamhetsledare arbeta med de föreställningar som engagerar dig. Du arbetar med grupper i alla åldrar.

 

Du har ett övergripande ansvar för att driva dina egna grupper och hjälpa våra ideella ledare. En viss flexibilitet krävs då vi är en förening och våra medlemmar är amatörer och är där av sin egen vilja och lust.

 

Med dig finns det totalt två kontinuerligt anställda i verksamheten, du och verksamhetsledaren. Ni arbetar nära tillsammans och hjälper varandra. Det är ni två som får verksamheten att gå runt.

 

Varaktighet: 50-75 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt: Joakim Fredriksson, 070-97 88 568, rekrytering@hammarteatern.se

Tillträdesdag : Mitten av augusti eller enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdag är 26 Maj 2019

 

Ansökan skickar du till rekrytering@hammarteatern.se där du bifogar ditt cv samt besvarar nedanstående frågor. Vi tillämpar en kompetensbaserad rekrytering och det är huvudsakligen dina svar på frågorna som avgör om vi kallar dig till intervju eller inte. Fråga 1-3 utgör krav och viktas högre.

  1. Vad är din främsta styrka som regissör/teaterledare?
  2. Hur hanterar du en konflikt i en teatergrupp?
  3. Hur engagerar du barn och ungdomar i föreningen?
  4. Vad är det som driver dig som teaterpedagog?
  5. Vad har du för erfarenhet av att arbeta med ljus och ljud samt scenografi och mask inom teater?
  6. Körkort   

 

Process

Efter det att sista ansökningsdatum varit kommer vi att bedöma samtliga inkomna ansökningar anonymiserat. Det innebär att de som bedömer inte kommer se namn, kön, ålder eller något som kan kopplas till dig som person. Den första bedömningsomgången har fokus på kompetensen.

 

De som får högst poäng och bedöms uppfylla våra kompetenskrav först kommer att kallas på intervju. Vi räknar med att börja kalla en vecka från det att sista ansökningsdatum varit. Du kommer att få en återkoppling oavsett om du går vidare eller inte.