Ledig tjänst som teaterpedagog

2_155034494

OBSERVERA ATT TJÄNSTEN ÄR TILLSATT SEDAN 2017, DENNA SIDA LIGGER KVAR AV ARKIVSKÄL

Om Hammarteatern

Hammarteatern är en ideell förening i Hallstahammar som driver teaterverksamhet för alla åldrar. Under året har vi en variation av små och stora produktioner. Vi blandar egenproducerat material med färdigskrivet.  Våra grupper är ifrån lågstadiet och uppåt och har åldersöverskridande projekt med jämna mellanrum.

Vi håller till mitt i centrum i en ombyggd läkarvilla med 2 black box:ar som blivit tillbyggda. Med 170 medlemmar så har vi ungefär en premiär i månaden under vårt verksamhetsår och vi producerar teater vi själva vill göra och är stolta över. Vi är en amatör

Se http://hammarteatern.se/ för mer information

 

Om tjänsten

Som teaterpedagog är du på egen hand ansvarig för de grupper och produktioner du driver. Det finns stor frihet att i samråd med din grupp och verksamhetsledare arbeta med de föreställningar som engagerar dig. Du arbetar med grupper i alla åldrar.

Du har ett övergripande ansvar för all teaterteknik för alla produktioner. Du har ett övergripande ansvar för produktion av marknadsföringsmaterial och uppdatering av hemsidan. Med dig finns det totalt två kontinuerligt anställda i verksamheten, du och verksamhetsledaren. Ni arbetar nära tillsammans och hjälper varandra. Det är ni två som får verksamheten att gå runt.

Varaktighet: 75 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Kontakt: Charles Metzmaa, 070 401 59 17, rekrytering@hammarteatern.se

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 16-11-27

Ansökan skickar du till rekrytering@hammarteatern.se där du bifogar ditt cv samt besvarar nedanstående frågor. Vi tillämpar en kompetensbaserad rekrytering och det är huvudsakligen dina svar på frågorna som avgör om vi kallar dig till intervju eller inte. Fråga 1-5 utgör krav och viktas högre.

  1.       Vad är din främsta styrka som regissör?
  2.       Hur får du en skådespelare att lyfta?
  3.       Hur entusiasmerar du någon ny inför teater?
  4.       Vad har du för erfarenhet av att arbeta med ljus och ljud inom teater?
  5.       Vad är du mest nöjd med i en marknadsföringsinsats som du har drivit?
  6.       Har du erfarenhet av revy/fars/komedi/musikal och är det något du vill göra mer av?
  7.       Berätta om när du säkrade externa finansiella medel till en produktion eller projekt.
  8.       Vad är det som driver dig som teaterpedagog?
  9.       Har du körkort b?

 

Process

Efter det att sista ansökningsdatum varit kommer vi att bedöma samtliga inkomna ansökningar anonymiserat. Det innebär att de som bedömer inte kommer se namn, kön, ålder eller något som kan kopplas till dig som person. Den första bedömningsomgången har fokus på kompetensen.

De som får högst poäng och bedöms uppfylla våra kompetenskrav först kommer att kallas på intervju. Vi räknar med att börja kalla en vecka från det att sista ansökningsdatum varit. Du kommer att få en återkoppling oavsett om du går vidare eller inte.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *