Viska, Vidar och Villan har en pappa som är alkoholist.
Och en dag får Viska nog.

”Jag ville inte lämna er. Förlåt. Men jag var tvungen. För hur skulle jag kunna ta hand om er? Hur skulle jag kunna ge er mat och tak över huvudet? Jag är för fan bara tolv år! Förlåt. Jag ska inte svära. Jag ska inte bli som han. Jag ska aldrig bli som han. Jag ska använda dom vackraste orden som en vapensköld framför mig. Jag ska… jag ska bli annorlunda. Jag måste bli annorlunda.”
Vad händer med barn som tvingas möta mörkret?
När det är så mörkt att du inte ens kan se handen framför dig… har du inget annat val än att vända blicken inåt.

Lilla, lilla Liten

Premiär 2 juni 18.00

Spelas även:

3 juni 18.00
10 juni 18.00
11 juni 18.00
14 juni 18.00
16 juni 18.00
17 juni 18.00

Manus & regi
Kajsa Wallin

I rollerna:

Milica Jovanovic
Emma Behm De Bernado
Pontus Joelsson
Ida Bergman
Annika Pedersen
Klara Croner
Johanna Josephsson
Linn Jenssen
Saga Andersson
Isabella Flöijer
Neil Uusikartano
Jimmy Heimersson

Trumslagare

Joel Ahlström

Spelplats

Fårhagen, Skantzen, Hallstahammar