TACK!

Tack för ett fantastiskt teaterår. Vi är tacksamma att vi får arbeta på denna fantastiska teater med en trogen publik och engagerade och begåvade medlemmar. Nu tar vi sommarledigt och återkommer i höst. Vi startar med upptaktsmöte torsdagen den 1 september kl. 18:00.

Nästa år är fylld med spännande produktioner.
I november har Hyenor premiär med samma ensemble som gjorde Sannas sanna jag, räkna med en teaterupplevelse som kommer att fastna.
I december spelar vi Kuldalegur igen, den musikaliska sagan om två barn som hamnar i en mörk och kall värld. Intresseanmälan för att medverka kan ni göra via mail.
Januari bjuder på improvisationsföreställningen Vart är vi på väg?, denna gång med improviserat kammarspel.
I februari har en nyskriven svart komedi premiär; Lägg locket på. Handlingen utspelar sig på Fanny och Inges begravningsbyrå. Förväxlingar, dödsfall och absurditeter utlovas.
I mars blir det skräck. Kanske i en skog nära dig. Kanske i en nedlagd fabrik. Kanske någon annanstans. Just nu heter den Mörkret inuti.
I april spelar vi en skruvad relationskomedi som går under arbetsnamnet Sällskapsspelet. Den spelas av samma grupp som gjorde This is the one.

Mycket att se fram emot alltså!

Många kramar och hälsningar från Kajsa och Mathias

Lämna ett svar